Vrijdagavond mochten de mannen van Elmos op bezoek bij de landskampioen en bekerwinnaar Halle Gooik. De landskampioen heeft dan ook nog de ex-trainer Bart Schapmans binnen gehaald van Real.

De wedstrijd begint furieus met actractief futsal. Beide ploegen spelen aanvallend en dit resulteert in kansen langs beide zijden. Eerste serieuze safe is van Morad die een schot van Dujacquier mooi over zijn doel tikt. Noorderwijk krijgt mooie kansen via Ajouaou, El Kharoubi en Moucine maar telkens staat daar een attente Mageren. Real speelt onbevangen en blijft de mooie aanvallen opbouwen. El Kharoubi verzilvert er 1 van . 0-1 . Halle Gooik antwoord dadelijk met de gelijkmaker. Dujacquier schiet keihard binnen.1-1 . Aanval Real maar een mooi vrijgespeelde Moucine word serieus getackeld door de thuisverdediger. Twee voeten vooruit gemikt op het scheenbeen. De scheidsrechter trekt hiervoor slechts geel. Ook krijgt aanvaller Ajouaou geel omdat hij verhaal gaat halen om het zeer aggressieve spel van de thuisploeg. Moucine kan gelukkig verder spelen zonder kwetsuur. Isham zet zich achter de vrije trap en schiet hem binnen.1-2. Beide ploegen gaan er vol voor. Halle Gooik staat na 13 minuten al op vijf fouten en twee minuten later volgt er een 10-meter trap. Isham knalt deze net naast. Aan de overkant moet Morad weer gepast een redding brengen op een schot van Trussart. Weer een fout van Halle Gooik en dus weer een 10-meter trap. Nu neemt Moucine deze voor zijn rekening. Mageren red. na een spannende eerste helft leidt Real Noorderwijk dan ook verdiend met 1-2.
Tweede helft is een kopie van de eerste. Na dat Real de 1-3 laat liggen scoort Trussart de 2-2. Dujacquier schot maar de paal brengt redding. De wedstrijd blijft pittig. Halle Gooik maakt fouten maar de scheids ziet dit regelmatig door de vingers. Toen Ajouaou een 2de gele kaart krijgt voor reclameren moet Real verder met man minder. Trainer Gessner neemt time- out en roept zijn mannen bijeen. Twee minuten kan Halle Gooik geen gaatje vinden in een sterk spelend Real. Na terug voltallig te zijn is er weer Dujacquier die genadeloos op doel schiet en de 3-2 op het scorebord zet. Real dat blijft kiezen voor de aanval komt telkens Mageren tegen die zijn klasse toont in doel. Gooik countert en Chaibai maakt de4-2. Real zet nog alles op alles en gaat de laatste vier minuten zelfs met vijf veldspelers spelen. De thuisploeg wordt tegen hun doel gedrukt maar kan niet scoren. Halle Gooik scoort in de laatste minuut nog de 5-2 via Dujacquier. Dit is dan ook de eindstand.
Real verliest de wedstrijd onverdiend. We hebben weer zelfde scenario gezien als in de bekerfinale. Halle Gooik speelde met al hun toppers maar wint moeizaam. Real moet zich optrekken aan deze prestatie en volgende week in Charleroi iets oogsten.

Team Real Noorderwijk: Talhaoui Morad, Van Bael Davy, Marouane Abderrahim, Scheerens Yannick, Kherouach Abdullah, El Kharroubi Abderahim, Salah Hicham, Ajouaou Ahmed, Bouyakoubi Karim, El Makrini Yassine, Zerouali Mouhcine, Rahou Bilal en Ameziane Otthmane.